Hoofdgerechten 

 

 

Visgerechten  

 

Gebakken Zeetong“ meuniere”.( 500 gr ) 

 

Gebraiseerde kabeljauwhaas “ Ostendaise “. 

 

Gebakken roggevleugel met kappers en limoen . 

 

Gebakken kabeljauwhaas , frisse vinaigrette met tomaat en fijne kruiden.  

 

Paling in ‘t groenmet fijne kruidenslaatje.   

 

Tarbotmootklassiek bereid naar keuze.  

 

 

Vleesgerechten 

 

 

Als rundsvlees opteren wij na jaren ervaring voor het ras “BELFURNES ANGUS “ 

Een superieure kwaliteit uit een doorgedreven selectie van Schotse Aberdeen Angus. 

Gekweekt met liefde en veel zorg in Veurne door de familie Vanderhaeghe . 

 

Vers gesneden tartaar van rib-eye.  200 gr 

Rib-eye 350 gr 

Cote a L’os per 2 pers 800gr 

Filet pur 250 gr 

Meatburger“ belfurnes angus “  Grand Cru . 

(gestoofde uien , gelakt buikspek , pickle chutney ,  

Supll “Rossini “  gebakken ganzenlever  

 

Schotse Picanha.(malste stukje op de bil)400 gr 

Schorsvel of Onglet“ Bordelaise “. 

Lamskroon   Schotsspecial grill Rack. 

Doorspekte varkenskotelet   Cross & Blackwell. 

 

Gevogelte  

 

Hoeve maïskip“a la broche”  1,4 kgper 2 pers(1 uur bereidingstijd ) 

 facon “place de licesSt- Tropez “ 

(kan telefonisch besteld worden op voorhand om de wachttijd in te perken ) 

 

Jonge Franse duif   “ Clamar “. 

 

organenvlees 

 

Kalfsnieren   met Tierenteyn mosterd en jeneverbessen . 

 

Kalfslever  romige zoetzure portosaus met ciderazijn.  

 

Kalfszwezeriken.