Meesterlijke klassiekers  

 

Groentenstoemp met braadworst en gebakken spek met Tierenteyn mousseline  

 

Kalfsbroodje met Mediteraanse groenten en kruiden  

 

Kalfs blanquet a l’ ancienne  

 

Gekonfijte konijnenboutmet pruimen en Rodenbach bier  

 

Lams navarinop z’n oosters(met noten en gedroogd fruit ) 

 

Lams navarin  Gardiniere  

 

Choucrout garnie“ Alsacienne “ 

 

Tartiflette van munsterkaas  

 

Vol-au-vent van kippenbout met kalfsgehakt en Parijse champignons  

 

Haantje in rode wijnmet spek , parijse champignons en zilveruitjes  

 

Kalfstong in Madeira saus  

 

Varkens wangen met “brugse zot”  bier en mosterd stutte 

 

Rundsstoofvlees met “pied de boeuf “ tierenteyn mosterd en peperkoek  

 

Gebraisseerde kalf gehakt ballekes in tomatensaus met fijne kruiden . 

 

Kalfs ossu buccomet tomaten en basilicum . 

 

Gestoofd witlof met beenham gegratineerd met vier kazen . 

 

Alle gerechten worden geserveerd met een keuze aan aardappelen 

Huis gesneden frietjes / rijkelijk gemonteerde puree van polder aardappelen  

In boter gestoofde charlotte aardappelmet platte peterselie / in de schil gekookte aardappel  

Groenten stoemp / gratin aardappel /aardappel kroket  

 

Al deze gerechten zijn mogelijk in traiteur mee te nemen naar huis . 

Dit in vacuum verpakking . vraag meer info aan Yvo