Voorgerechten 

Terrine van huisgemaakte paté  met ganzenlever en Brugse Zot  

klassieke zure groentjes , Confituur van rode uien. 

 

 kristalbrood met “Pata Negra “ Mangalica Varkens ras 

pesto van gekonfijte tomaten en basilicum . 

is een authentiek Hongaars varkensras die een trage rijping doorgaat 

van minimum 24 maanden 

 

 Terrinevan ganzenlever  

Chutney van ananas en mango met gekonfijte gember en munt 

Gegrilde Toast van rozijnenbrood . 

 

Gebakken Eendenlever  

Gekonfijte appel ,karamel van Calvados met noten engekonfijt fruit  

 

Mergpijp met fijne kruidencrumble..            

 

Toast met kortgebakken bospaddenstoelen  

Krullen van eendenlever en coulis van bladpeterselie  

 

Geplette polderaardappel met zure room “Moscovit” Osietra kaviaar.    20gr